Skip to content
22 90 86 00 post@natur.vgs.no

Natur videregående skole gir mange muligheter – se hva tidligere elever sier

Navn: Tuva Nordtorp Fangen
Bosted:  Oslo
Født:  21.06.2000
Studieretning Natur vgs:  Vg1 Naturbruk, Vg2 Fordypning hund, Vg3 Studieforbedrende innen naturbruk
Uteksaminert:  Sommeren 2019
Høyere utdanning:  Studerer en bachelor i psykologi
Yrke i dag: Student/jobb ved siden av studiene (Rustadsaga Sportsstue og støttekontakt)

1. På hvilken måte har du hatt nytte av utdanninga ved Natur videregående skole?     Jeg har blitt tryggere på meg selv, fått styrket mitt miljøengasjement og tatt med meg viktig kunnskap jeg vet jeg vil få bruk for senere.
2. Hva husker du best fra tida på Natur videregående skole?     Vanskelig å velge ut noe, har så mange gode minner fra tiden på Natur videregående skole. Men noe jeg sitter igjen med er det gode klassemiljøet, alle vennene jeg fikk, de flinke lærerne og ikke minst alle de spennende turene vi var på.    
3. Hvilke råd vil du gi 10. klassinger som skal søke seg til videregående skole?      Jeg tror mange 10.klassinger er redd for å velge noe litt utenom det vanlige, og at mange derfor velger det som er lettest nemlig det som alle vennene deres velger. Så mitt beste råd til 10.klassinger er å velge noe du selv har lyst til. Jeg er sikker på at du vil få det mye bedre om du går din egen vei. Selv er jeg veldig glad jeg turte å velge noe annet enn det de andre jeg kjente valgte, det kommer jeg aldri til å angre på.  
4. Hva er det mest positive med Natur videregående skole?     Det mest positive med skolen må være at de tilbyr en skolehverdag litt utenom det vanlige, der hver enkelt elev blir sett. Jeg synes også det er et stort pluss at skolen ikke er så stor, det gjør at man får et mye nærere forhold til skolen.  
5. Hva påvirket deg i valg av yrke/ videre skolegang?     Det som påvirket meg mest var at jeg ønsket en utdanning som sikrer meg en jobb for framtiden. Jeg er interessert i mye forskjellig så jeg har vurdert mange ulike utdanninger, men endte til slutt opp med en bachelor i psykologi. Natur videregående skole har motivert meg til å tenke nytt, noe som har fått meg til å vurdere å senere ta en utdanning innenfor noe med miljø eller lignende.   

Kontakt oss

Tlf: 22 90 86 00
E-post: post@natur.vgs.no
Org. nr.: 971526025

Strømsveien 323A, 1081 Oslo

HER FINNER DU OSS

FØLG OSS PÅ:

FACEBOOK
INSTAGRAM

Search